Preskoči na sadržaj

Obavještenje o ishodu administrativno-tehničke provjere dokumentacije po subgranting programu dodjele malih grantova za organizacije osoba s invaliditetom

Objavljeno u Aktuelnosti

Podrška organizacijama civilnog društva – Civil Society Fascility (CSF) u Crnoj Gori
u okviru projekta “JEDNAKOŠĆU DO DOSTOJANSTVENOG ŽIVOTA OSI U CRNOJ GORI”

Projekat „Jednakošću do dostojanstvenog života OSI u Crnoj Gori“ finansiran od strane Evropske unije (EU), realizuje Savez slijepih Crne Gore (SSCG) u partnerstvu sa Udruženjem za podršku osobama sa invaliditetom Bijelo Polje (UPOSI BP).
Naziv konkursa: Subgranting program dodjele malih grantova za organizacije osoba s invaliditetom, sa ciljem povećanja kapaciteta lokalnih organizacija za promovisanje i razvoj usluga podrške za osobe s invaliditetom.

Savez slijepih Crne Gore u partnerstvu sa Udruženjem za podršku osobama sa invaliditetom Bijelo Polje, uz finansijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave, u okviru subgranting programa dodjele malih grantova za organizacije osoba s invaliditetom, po projektu „Jednakošću do dostojanstvenog života OSI u Crnoj Gori“, 1. decembra 2022. godine objavio je Javni poziv – „Konkurs za podršku projektima OCD u Crnoj Gori”, – „Konkurs za podršku projektima OCD u Crnoj Gori”.
Na adresu Savez slijepih Crne Gore i email adresu subgranting.sscg@gmail.com po navedenom Javnom konkursu, u predviđenom roku, pristiglo je 6 (šest) prijava projekta/programa nevladinih organizacija, i to:

1. NVO Opštinsko udruženje multipleskleroze Bijelo Polje,
2. NVO MOZAIK Nikšić,
3. Organizacija slijepih za Pljevlja i Žabljak,
4. Inicijativa mladih s invaliditetom Boke (I MI Boke),
5. NVO BRAIN Bijelo Polje,
6. NVO Mare Mare.

Postupajući po navedenim prijavama, po Javnom pozivu – Konkurs za podršku projektima OCD u Crnoj Gori”, u skladu sa Vodičem, a na osnovu evaluacionih kriterijuma koji su navedeni u Poglavlju 5 istog Vodiča, nakon izvršene administrativne provjere prijavljenih projekata/programa, kojom se provjeravala blagovremenost i urednost dokumentacije, utvrđeno je, da je putem pošte na adresu Savez slijepih Crne Gore i na email adresu subgranting.sscg@gmail.com , na propisanom obrascu, sa svom neophodnom dokumentacijom i u roku utvrđenim Javnim pozivom, zaključno sa 30. decembrom 2022. godine, svih 6 (šest) nevladinih organizacija dostavilo uredne i potpune prijave.

Obavještenje možete pogledati i preuzeti u nastavku – Obavještenje o ishodu administrativno tehničke provjere, 11.1.2023.

Objavi prvi komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

two × three =