Main content

Slideshow

"Dobrota je jezik koji gluvi može da čuje i slepi da vidi" - Mark Tven


"Najjadniji čovjek na svijetu je čovjek koji ima vid, ali nema viziju" - Helen Keler


Aktuelnosti

Evropska omladinska kartica

Evropska omladinska kartica
Evropska omladinska kartica (EYCA) je benefit kartica za mlade koja omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 120 popusta u Crnoj Gori i preko 70 hiljada popusta u čitavoj Evropi. Implementacija ovog društveno-odgovornog projekta, u Crnoj Gori, doprinosi jačanju mobilnosti mladih, njihovoj neformalnoj edukaciji, umrežavanju sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenju nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.
Ko i na koji način može naručiti karticu?
Evropska omladinska kartica je besplatna benefit kartica za sve mlade uzrasta 13-29 godina, a možeš je dobiti vrlo jednostavno - u samo par koraka! Možeš je naručiti putem kontakt forme na veb sajtu, zvaničnih EYCA profila na društvenim mrežama, popunjavanjem kontakt padataka na poleđini flajera ili putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . * Osobe sa preko 29 godina, usljed pravila i procedura ne mogu aplicirati za EYCA karticu.
Kako preuzeti karticu?
Karticu možeš preuzeti uz prateći dokument (lična karta/pasoš) u Ministarstvu sporta i mladih, u Ul. Svetlane Kane Radević br. 3, svakog radnog dana u periodu 12-14h. * Kartica je validna isključivo kada nalijepite fotografiju veličine 2 x 2.5 cm na karticu.